DÍSZKER KFT.

Minőségi frottír, minőségi kiszolgálással!

A komfortos 100%-os pamut termékeinket egyedi, Önökkel összehangolt designjainkkal tesszük igazán érdekessé. Közép-Európa hangsúlyos importőreiként, különös gondot fordítunk a szakmai elhivatottságra. Frottír portfóliónk széles kínálatában Ön is megtalálja az igényeinek legalkalmasabb elemeket. Ne feledje a minőség választás kérdése, válasszon minket!

Egyszínű törölközők

Jacquard törölközők

Hímzett törölközők

Printed/ Szublimált textilek

Köntösök

Referenciák

„Ha megoldandó problémám van, akkor a Díszker Kft. abszolút ott van az elsők között a fejemben. A cég minőség- és vevő-orientált – magas minőségű termékeket forgalmaznak és minden esetben keresik a számunkra legideálisabb megoldási lehetőséget, valamint megbízhatóak is, amit megbeszélünk az úgy van,...”

Dr. Boda Beáta
senior product manager/EGIS Gyógyszergyár Zrt.

„Miattuk merünk újítani, mindig megújítjuk a törölközőinket is, mert olyan szép megoldásokat hoznak, olyan meggyőzőek, hogy nem látunk benne rizikót! A legjobb minőséget hozzák, ez látszik abból is, hogy a használt 1 és 5 éves törölközők között minimális különbség van...”

Bacskai Emőke
OTP Bank Nyrt.

Árajánlat kérése

Kérjük adja meg adatait a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatotLegyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!